Lotus Protector – So I was not imagining it after all …. the disappearing toolbar


IBM LO55400: LOTUS PROTECTOR TOOLBAR ICON SOMETIMES MISSING IN LOCAL REPLICA – United States

Just came across this one – finally proof that I was not imagining things.

While doing some testing for the Lotus Protector presentation I gave last month for Chris Miller’sConsultant in your Pocket webcast series I had noticed some inconsistencies in the Lotus Protector tool bar appearing and not appearing. I wrote it off to the thrown together, garbage test environment I set up (remote access, VPN, VMWare clients with fixed IPs, etc.) so I was not concerned and did not investigate further when it re-appeared after restarting the client and the Lotus Protector box .. I conveniently swept that one out of y concious train of thought and prayed that it would not happen during the presentation.

This tech-note sets me fee and now I can feel *a bit* more innocent again … I have found someone else to blame, my image as No-Stick-Teflon-Vic is re-established and untarnished.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s